Je houdt van koekjes, toch? �������� Nou, hier is een heerlijk recept, met een pittige touch dankzij onze Cacao Spicy Chai ����.
Ingrediënten
150g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
120g bruine suiker
4g Cacao Spicy Chai thee
230g bloem
4 eidooiers
250g witte chocoladestukjes
Bereiding
1
Meng de boter samen met de suiker. Voeg de bloem, Cacao Spicy Chai-poeder en eidooiers toe en meng tot er een koekjesdeeg ontstaat.
2
Voeg de witte chocoladestukjes toe en roer ze door het deeg.
3
Gebruik een ijslepel om het koekjesdeeg tot ballen te rollen, leg ze op een bord en zet ze 2 uur in de koelkast.
4
Verwarm ten slotte de oven voor op 200°C, leg de koekjesdeegballen op een met bakpapier beklede bakplaat met ruimte tussen elk koekje en bak ze ongeveer 12-13 minuten.
Op zoek naar een eenvoudig maar weelderig dessert? Deze peren- en rooiboschocoladetaart is de perfecte keuze. Met slechts drie ingrediënten is het ongelooflijk gemakkelijk te bereiden, van nature zoet en...
Als je van zelfgemaakte smeersels houdt, is deze hazelnoot-matchaversie een heerlijke twist die je moet proberen. Romig, van nature zoet en doordrenkt met de aardse smaak van matcha, perfect om...
Op zoek naar een creatieve en gezonde twist op traditionele pasta? Deze bloemkool- en matchapasta combineert de natuurlijke zoetheid van bloemkool met de aardse, levendige smaak van culinaire matcha. Het...
El reserve está buenísimo