Onze culinaire matcha is zeer veelzijdig en vandaag brengen we je een heerlijk en gezond recept. Probeer deze heerlijke witte bonen en matcha hummus, je zult iedereen verbazen.
Ingrediënten
400g gekookte witte bonen
1 tl tahini (15 g)
Sap van een halve citroen (ca. 15 ml)
5 g Culinaire Matcha
1 tl zeezout
1/2 tl peper
1/2 teentje knoflook
50 ml olijfolie
Bereiding
1
Laat de bonen uitlekken in een vergiet en spoel ze af met koud water.
2
We doen alle ingrediënten in het glas en pureren ze 45 seconden op een progressieve snelheid.
3
Het moet een korrelige, iets dikke textuur hebben.
4
We serveren het met een scheutje extra vierge olijfolie en we kunnen sesamzaadjes toevoegen. Serveer met rauwe groenten en maïs nacho's.
Ontdek de Matcha Mojito Mocktail, een gezondere variant van een van ’s werelds meest populaire cocktails. Deze alcoholvrije versie combineert de frisheid van munt en limoen met alle voordelen van...
Begin je dag met een frisse draai aan een klassiek ontbijt! Deze matcha-wentelteefjes zijn romig, vol van smaak en verrijkt met een vleugje matcha voor een energieke start van de...
Sommige recepten zijn gewoon voor de zomer gemaakt – en dit is er één van. De Green Goddess-salade heeft alles wat je nodig hebt wanneer je verlangt naar frisheid, lichtheid...