We laten je zien hoe je deze heerlijke matcha-energiebars kunt maken die je overal mee naartoe kunt nemen ����.
Ingrediënten
2 kopjes havermout
1/2 kopje sultana's
1/2 kopje amandelen
1 eetlepel chia
1 theelepel zout
1/2 kopje honing of agavesiroop
1 geprakte banaan
2 gram matcha culinair
100g pure chocolade om te smelten
Bereiding
1
Giet de havermout in een kom samen met de sultana's, gehakte amandelen, chia, zout en matcha. Meng goed.
2
Voeg de honing of agavesiroop toe en meng opnieuw tot het goed verdeeld is. Snijd een banaan en prak deze tot hij geprakt is. Voeg het toe aan het mengsel en roer.
3
Giet het mengsel in een glazen schaal, verdeel het goed en druk het een beetje plat zodat het compact is. Bak in de oven (vooraf verwarmd) op 180º gedurende 5-10 minuten of totdat het begint goudbruin te worden.
4
Als het koud is, kunnen we het in stukken snijden en in een beetje pure chocolade dopen.
Verfrissend, romig en perfect in balans tussen natuurlijke zoetheid en energie. Ideaal voor warme dagen of wanneer je zin hebt in een gezond verwenmoment.
De zomer betekent samenzijn, lange maaltijden met familie of vrienden, en genieten van de zon met een drankje in de hand. En hoewel de klassieke versie meestal wijn bevat, presenteren...
Vers, licht en vol smaak: deze watermeloen-tartaar met avocado-matcha-mayonaise is een creatieve draai aan de klassieke tartaar. Perfect als zomers voorgerecht — het combineert de zoetheid van watermeloen met de...