We laten je zien hoe je deze heerlijke matcha-energiebars kunt maken die je overal mee naartoe kunt nemen ����.
Ingrediënten
2 kopjes havermout
1/2 kopje sultana's
1/2 kopje amandelen
1 eetlepel chia
1 theelepel zout
1/2 kopje honing of agavesiroop
1 geprakte banaan
2 gram matcha culinair
100g pure chocolade om te smelten
Bereiding
1
Giet de havermout in een kom samen met de sultana's, gehakte amandelen, chia, zout en matcha. Meng goed.
2
Voeg de honing of agavesiroop toe en meng opnieuw tot het goed verdeeld is. Snijd een banaan en prak deze tot hij geprakt is. Voeg het toe aan het mengsel en roer.
3
Giet het mengsel in een glazen schaal, verdeel het goed en druk het een beetje plat zodat het compact is. Bak in de oven (vooraf verwarmd) op 180º gedurende 5-10 minuten of totdat het begint goudbruin te worden.
4
Als het koud is, kunnen we het in stukken snijden en in een beetje pure chocolade dopen.
Op zoek naar een eenvoudig maar weelderig dessert? Deze peren- en rooiboschocoladetaart is de perfecte keuze. Met slechts drie ingrediënten is het ongelooflijk gemakkelijk te bereiden, van nature zoet en...
Als je van zelfgemaakte smeersels houdt, is deze hazelnoot-matchaversie een heerlijke twist die je moet proberen. Romig, van nature zoet en doordrenkt met de aardse smaak van matcha, perfect om...
Op zoek naar een creatieve en gezonde twist op traditionele pasta? Deze bloemkool- en matchapasta combineert de natuurlijke zoetheid van bloemkool met de aardse, levendige smaak van culinaire matcha. Het...