We laten je zien hoe je deze heerlijke matcha-energiebars kunt maken die je overal mee naartoe kunt nemen ����.
Ingrediënten
2 kopjes havermout
1/2 kopje sultana's
1/2 kopje amandelen
1 eetlepel chia
1 theelepel zout
1/2 kopje honing of agavesiroop
1 geprakte banaan
2 gram matcha culinair
100g pure chocolade om te smelten
Bereiding
1
Giet de havermout in een kom samen met de sultana's, gehakte amandelen, chia, zout en matcha. Meng goed.
2
Voeg de honing of agavesiroop toe en meng opnieuw tot het goed verdeeld is. Snijd een banaan en prak deze tot hij geprakt is. Voeg het toe aan het mengsel en roer.
3
Giet het mengsel in een glazen schaal, verdeel het goed en druk het een beetje plat zodat het compact is. Bak in de oven (vooraf verwarmd) op 180º gedurende 5-10 minuten of totdat het begint goudbruin te worden.
4
Als het koud is, kunnen we het in stukken snijden en in een beetje pure chocolade dopen.
Ontdek de Matcha Mojito Mocktail, een gezondere variant van een van ’s werelds meest populaire cocktails. Deze alcoholvrije versie combineert de frisheid van munt en limoen met alle voordelen van...
Begin je dag met een frisse draai aan een klassiek ontbijt! Deze matcha-wentelteefjes zijn romig, vol van smaak en verrijkt met een vleugje matcha voor een energieke start van de...
Sommige recepten zijn gewoon voor de zomer gemaakt – en dit is er één van. De Green Goddess-salade heeft alles wat je nodig hebt wanneer je verlangt naar frisheid, lichtheid...