Deze chocolademousse is heerlijk met ons speciale vleugje ��� We voegen Cacao Spicy Chai toe voor een licht pittige smaak!��
Ingrediënten
200g pure chocolade
400 ml slagroom
7 g gelatine
40 ml water
4-5 g Cacao Spicy Chai
Toppings naar keuze
Bereiding
1
Hydrateer de gelatine met water en los het op in de magnetron gedurende 20 seconden.
2
Voeg in een aparte kom de chocolade en 100 ml slagroom toe, smelt in de magnetron in rondes van 20 seconden en meng. Voeg de Cacao Spicy Chai en de grenetine toe. Meng tot een glad geheel.
3
Voeg in een kom de resterende 300 ml room toe en klop tot stijve pieken. Vouw het in het chocolademengsel met omhullende bewegingen.
4
Verdeel en zet 1 uur in de koelkast. Decoreer naar wens voor het serveren.
Ontdek de Matcha Mojito Mocktail, een gezondere variant van een van ’s werelds meest populaire cocktails. Deze alcoholvrije versie combineert de frisheid van munt en limoen met alle voordelen van...
Begin je dag met een frisse draai aan een klassiek ontbijt! Deze matcha-wentelteefjes zijn romig, vol van smaak en verrijkt met een vleugje matcha voor een energieke start van de...
Sommige recepten zijn gewoon voor de zomer gemaakt – en dit is er één van. De Green Goddess-salade heeft alles wat je nodig hebt wanneer je verlangt naar frisheid, lichtheid...