Deze chocolademousse is heerlijk met ons speciale vleugje ��� We voegen Cacao Spicy Chai toe voor een licht pittige smaak!��
Ingrediënten
200g pure chocolade
400 ml slagroom
7 g gelatine
40 ml water
4-5 g Cacao Spicy Chai
Toppings naar keuze
Bereiding
1
Hydrateer de gelatine met water en los het op in de magnetron gedurende 20 seconden.
2
Voeg in een aparte kom de chocolade en 100 ml slagroom toe, smelt in de magnetron in rondes van 20 seconden en meng. Voeg de Cacao Spicy Chai en de grenetine toe. Meng tot een glad geheel.
3
Voeg in een kom de resterende 300 ml room toe en klop tot stijve pieken. Vouw het in het chocolademengsel met omhullende bewegingen.
4
Verdeel en zet 1 uur in de koelkast. Decoreer naar wens voor het serveren.
Verfrissend, romig en perfect in balans tussen natuurlijke zoetheid en energie. Ideaal voor warme dagen of wanneer je zin hebt in een gezond verwenmoment.
De zomer betekent samenzijn, lange maaltijden met familie of vrienden, en genieten van de zon met een drankje in de hand. En hoewel de klassieke versie meestal wijn bevat, presenteren...
Vers, licht en vol smaak: deze watermeloen-tartaar met avocado-matcha-mayonaise is een creatieve draai aan de klassieke tartaar. Perfect als zomers voorgerecht — het combineert de zoetheid van watermeloen met de...