Deze chocolademousse is heerlijk met ons speciale vleugje ��� We voegen Cacao Spicy Chai toe voor een licht pittige smaak!��
Ingrediënten
200g pure chocolade
400 ml slagroom
7 g gelatine
40 ml water
4-5 g Cacao Spicy Chai
Toppings naar keuze
Bereiding
1
Hydrateer de gelatine met water en los het op in de magnetron gedurende 20 seconden.
2
Voeg in een aparte kom de chocolade en 100 ml slagroom toe, smelt in de magnetron in rondes van 20 seconden en meng. Voeg de Cacao Spicy Chai en de grenetine toe. Meng tot een glad geheel.
3
Voeg in een kom de resterende 300 ml room toe en klop tot stijve pieken. Vouw het in het chocolademengsel met omhullende bewegingen.
4
Verdeel en zet 1 uur in de koelkast. Decoreer naar wens voor het serveren.
Op zoek naar een eenvoudig maar weelderig dessert? Deze peren- en rooiboschocoladetaart is de perfecte keuze. Met slechts drie ingrediënten is het ongelooflijk gemakkelijk te bereiden, van nature zoet en...
Als je van zelfgemaakte smeersels houdt, is deze hazelnoot-matchaversie een heerlijke twist die je moet proberen. Romig, van nature zoet en doordrenkt met de aardse smaak van matcha, perfect om...
Op zoek naar een creatieve en gezonde twist op traditionele pasta? Deze bloemkool- en matchapasta combineert de natuurlijke zoetheid van bloemkool met de aardse, levendige smaak van culinaire matcha. Het...