website Meteen naar de content
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35!
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35!
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35!
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35
🚚 SNELLE LEVERING

Matcha en witte chocolade Panna Cotta

6 uur 4 personen
Ben je klaar om aan een culinaire avontuur te beginnen dat de rijke smaken van matcha en witte chocolade combineert? Zoek niet verder! In deze blogpost begeleiden we je door het proces van het maken van een verrukkelijke matcha en witte chocolade panna cotta. Maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen met dit hemelse dessert!

Ingrediënten

  • 400g room
  • 2 el erythritol
  • 100g witte chocolade
  • 6g grenetine
  • 4g culinaire matcha

Bereiding

1
Rehydrateer de grenetine in een beetje koud water. Verhit de room met de erythritol en voeg de grenetine toe zodra het kookt, van het vuur af.
2
Smelt de witte chocolade en giet de room er beetje bij beetje bij, verdeel het mengsel in twee gelijke delen. Voeg in één deel 4g culinaire matcha toe en meng indien nodig.
3
Zet de glazen op iets grotere standaards, zodat ze schuin staan, en giet voorzichtig de matcha panna cotta erin en laat het ongeveer 3 uur in de koelkast staan. Houd ondertussen het andere deel van de natuurlijke panna cotta op kamertemperatuur.
4
Zodra het matcha-gedeelte is opgesteven, draai de glazen om en giet de resterende natuurlijke panna cotta erin. Zet terug in de koelkast voor nog eens 3 uur. Geniet ervan! 💚
1 reactie Matcha en witte chocolade Panna Cotta
Reactie plaatsen

Your email address will not be published..

Meer recepten

Selecteer opties