We hebben een heel speciale draai gegeven aan dit heerlijke Italiaanse recept ����. Probeer deze fantastische Tiramis�� met Spicy Chai-thee ����
Ingrediënten
3 kopjes water
3 gram Spicy Chai thee
2 kopjes mascarpone kaas
½ kopje witte suiker
4 grote eidooiers
3 eetlepels verse room
Snufje zout
24 lange vingers
2 eetlepels ongezoet cacaopoeder, gezeefd, voor decoratie
Instructions
1
Om het chai-concentraat te bereiden, verwarm je simpelweg het water en voeg je de Spicy Chai-thee toe. Roer tot het oplost. Om de mascarponevulling te bereiden: Klop de mascarpone, suiker, eidooiers, room en zout (optioneel: voeg een beetje rum toe) tot het licht en luchtig is.
2
Spreid ongeveer 1/3 kop van de mascarponevulling op de bodem van een ovenschaal van 2 liter (1,89 L). Doop de koekjes één voor één in de Spicy Chai-thee en plaats ze naast elkaar. Als er een opening is tussen de koekjes en de ovenschaal, plaats ze dan in de tegenovergestelde richting.
3
Spreid ongeveer 1/2 kop van de mascarponevulling over de koekjes. Herhaal met de andere twee lagen. Strijk de bovenste laag mascarponevulling glad. Dek de tiramisu lichtjes af en laat minstens 2 uur (of tot 1 dag) in de koelkast afkoelen.
4
Bestrooi de bovenkant met cacaopoeder voor het serveren.
If you notice a dip in energy mid-afternoon or before your workout sessions, this recipe might interest you: energy balls with collagen. These are nutritious and tasty snacks that will...