website Meteen naar de content
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35!
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35!
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35!
🚚 SNELLE LEVERING
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN € 35
🚚 SNELLE LEVERING

Matcha-wafels

20 min 2

Wafels zijn altijd een goed idee voor een snack of ontbijt, vooral als ze gezond zijn.

Met dit recept kun je heerlijke wafels maken zonder gluten of lactose en ons favoriete ingrediënt toevoegen: matcha. Ben je klaar om ze te maken?

Ingrediënten

Voor 2 wafels:

  • 2 eieren
  • Vanille-extract, kaneel of specerijen (naar smaak)
  • 100g rijpe banaan
  • 100g gemalen havermout
  • Stevia of honing (optioneel)
  • 4g bakpoeder
  • 4g Culinaire Matcha

Bereiding

1
Klop de twee eieren en de banaan, vanille-extract en gekozen kruiden. Het gebruik van een blender maakt het proces veel gemakkelijker en sneller.
2
Meng in een andere kom het gemalen havermeel, bakpoeder en matcha, voeg dit dan toe aan het vorige mengsel samen met de banaan. Zoet het beslag naar smaak (optioneel).
3
Vet het wafelijzer in en verwarm het. Giet het beslag op het wafelijzer zodra het heet is; het moet niet te dun of te dik zijn. De baktijd hangt af van het vermogen van het apparaat, maar meestal tussen de 5 en 10 minuten.
4
Voeg je favoriete toppings toe. In ons geval, ahornsiroop, frambozen en plantaardige yoghurt. Ze kunnen zonder problemen worden ingevroren. Ze blijven goed in de koelkast voor 3 tot 4 dagen.
Reactie plaatsen

Your email address will not be published..

Meer recepten

Selecteer opties