We laten je zien hoe je deze heerlijke matcha-energiebars kunt maken die je overal mee naartoe kunt nemen ����.
Ingrediënten
2 kopjes havermout
1/2 kopje sultana's
1/2 kopje amandelen
1 eetlepel chia
1 theelepel zout
1/2 kopje honing of agavesiroop
1 geprakte banaan
2 gram matcha culinair
100g pure chocolade om te smelten
Bereiding
1
Giet de havermout in een kom samen met de sultana's, gehakte amandelen, chia, zout en matcha. Meng goed.
2
Voeg de honing of agavesiroop toe en meng opnieuw tot het goed verdeeld is. Snijd een banaan en prak deze tot hij geprakt is. Voeg het toe aan het mengsel en roer.
3
Giet het mengsel in een glazen schaal, verdeel het goed en druk het een beetje plat zodat het compact is. Bak in de oven (vooraf verwarmd) op 180º gedurende 5-10 minuten of totdat het begint goudbruin te worden.
4
Als het koud is, kunnen we het in stukken snijden en in een beetje pure chocolade dopen.
These energy bars are perfect to take to work, the gym, or to enjoy as a mid-afternoon snack. 🌱🍫 With the special touch of chocolate-flavoured Matcha Collagen, they'll give you...
De zomer staat voor de deur, en er is geen beter moment om te genieten van frisse, fruitige en kleurrijke smaken. Als u op zoek bent naar een origineel recept...
Ben je op zoek naar een originele en gezonde recept om je gasten te verrassen of om van te genieten als tussendoortje? Deze dip van peer en feta met matcha...