Deze chocolademousse is heerlijk met ons speciale vleugje ��� We voegen Cacao Spicy Chai toe voor een licht pittige smaak!��
Ingrediënten
200g pure chocolade
400 ml slagroom
7 g gelatine
40 ml water
4-5 g Cacao Spicy Chai
Toppings naar keuze
Bereiding
1
Hydrateer de gelatine met water en los het op in de magnetron gedurende 20 seconden.
2
Voeg in een aparte kom de chocolade en 100 ml slagroom toe, smelt in de magnetron in rondes van 20 seconden en meng. Voeg de Cacao Spicy Chai en de grenetine toe. Meng tot een glad geheel.
3
Voeg in een kom de resterende 300 ml room toe en klop tot stijve pieken. Vouw het in het chocolademengsel met omhullende bewegingen.
4
Verdeel en zet 1 uur in de koelkast. Decoreer naar wens voor het serveren.
These energy bars are perfect to take to work, the gym, or to enjoy as a mid-afternoon snack. 🌱🍫 With the special touch of chocolate-flavoured Matcha Collagen, they'll give you...
De zomer staat voor de deur, en er is geen beter moment om te genieten van frisse, fruitige en kleurrijke smaken. Als u op zoek bent naar een origineel recept...
Ben je op zoek naar een originele en gezonde recept om je gasten te verrassen of om van te genieten als tussendoortje? Deze dip van peer en feta met matcha...